Vi Tilbyder !

Vi tilbyder en bred vifte af attraktive muligheder for både lokale Foreninger, Cityforeninger, Handelstandsforeninger, Industri, Virksomheder og lokale Detailbutikker.

Alle Foreninger og Organisationer er GRATIS med i de lokale ByApp, de oprettes med link og information, samtidig har de efter ønske mulighed for at modtage login til nyheder og kalender, for indlæggelse af lokale nyhedsopslag og kalender event.

Kontakt os hvis din forening ønsker at være med. Kontakt@minbyapp.dk

 

Som lokal Cityforening har i flere fordele ved at indgå et aktivt samarbejde med den lokale ByApp. Som forening er i med i den lokale ByApp med samme muligheder som alle andre foreninger, hvor i optages under link for byen, med integrering af opslag som i løbende kan få ændret efter behov, samtidig er der aktive link til evt. hjemmeside, facebook, samt der er mulighed for at få etableret en blog.

I og med, at i har det bedste kendskab til jeres……………

Se meget mere her på Cityforening

 

Som lokal Handelsstandsforening har i flere fordele ved at indgå et aktivt samarbejde med den lokale ByApp. Som forening er i med i den lokale ByApp med samme muligheder som alle andre foreninger, hvor i optages under link for byen, med integrering af opslag som i løbende kan få ændret efter behov, samtidig er der aktive link til evt. hjemmeside, facebook, samt der er mulighed for at få etableret en blog.

I og med, at i har det bedste kendskab til jeres……………

Se meget mere her på Handelsstandsforening

 

Har du en lokal Detailbutik, kan du med stor fordel integrere med vores Handel Lokalt opslag, her i oprettes du med din egen mini hjemmeside, som frit kan tilrettes efter behov, vi har dygtige medarbejdere der hjælper dig igennem processen, og vi kan også lave et …………..

Se meget mere her på Lokal detailbutik

 

Som lokal Virksomhed eller Håndværker, kan du med stor fordel integrere med vores Handel Lokalt opslag, her i oprettes du med din egen mini hjemmeside, som frit kan tilrettes efter behov, vi har dygtige medarbejdere der hjælper dig igennem …………….

Se meget mere her på Virksomhed & Håndværker

 

Vi arbejder på alle tænkelige måder for at bevare og styrke den lokale handel, støt op og tag plads i din lokale ByApp og få del i det fælles lokale App loyalitets program, vi opbygger. Vi har koblet os op med Scannet som samarbejdspartner på deres loyalitets program, Heyloyalty og udvikler vores eget Hey App Loyalty.

Se meget mere her på  Hey App Loyalty

 

Den lokale ByApp nu med Industri, som noget nyt udarbejder vi et område på vores lokale ByApp, kun dedikeret til industrien, det har vist sig  at jo bedre den lokale industri er til at samarbejde og benytte hinanden, des mere smitter det positivt af på byen og styrker den lokale Handel, vi udarbejder derfor et unikt ………..

Se meget mere her på Industri