Industri

Den lokale ByApp nu med Industri, som noget nyt udarbejder vi et område på vores lokale ByApp, kun dedikeret til industrien, det har vist sig  at jo bedre den lokale industri er til at samarbejde og benytte hinanden, des mere smitter det positivt af på byen og styrker den lokale Handel, vi udarbejder derfor et unikt område hvor den lokale industri hurtigt kan søge information om kontakte hinanden.

Fremtids tankerne er at udvide dette unikke område med en opgave/ordre blok, hvor i den lokale industri kan blokke om hjælp til at løse spec. opgaver, som den øvrige industri så kan byde ind på, eller kontakte herom, så opgaven så vidt muligt forbliver lokalt.

Kunne man tænke sig dette område udviklet med en form for lokal jobopslags blok, hvor den lokale industri og evt. andre virksomheder, kan slå jobopslag op, så borgerne har mulighed for at søge disse lokalt, det styrker både den lokale handel og den lokale industri og virksomheder.

Vi har skruet et rigtig godt tilbud sammen til industrien, som giver mulighed for fritekstsøgning og opslag med information om den enkelte industri virksomhed.

Støt op om jeres by og integrer med den lokale ByApp, få din industri information registreret i dag.

 

Kontakt@minbyapp.dk