AppDeal´s

Sideløbende med vores AppReklame er systemet til AppDeal´s også bygget færdig, systemerne kører et parløb og opdateres begge direkte ud i vores ByApp´s

Vores system til oprettelse af AppDeal´s er nu helt færdig og vi begynder at tilbyde alle vores annoncører muligheden for at komme på det nye system, deal´s og tilbud vises både som web, og med direkte adgang fra vores lokale start side, alle deal´s og tilbud vises samtidig direkte i vores App.

Forskellen på AppReklame og AppDeal´s er at tanken om en Deal er en meget kortsigtet slag tilbud som kun kan kører i 14 dage, her efter lukker det automatisk ned igen, hvor i mod en AppReklame kan løbe over længere tid.

Systemet et bygget så alle tilbudsgivere får bedst mulig eksponering og der vises i random tilfældig række følge, ved et hvert besøg, for at alle deal´s vises bedst muligt.

Vi kontakter løbende alle annoncører og informere om mulighederne for at sende reklame og tilbud ind til vores afdelinger, som så er behjælpelige med at lægge det ind i systemet, ønsker man selv at oprette reklamer og tilbud direkte kan vi tilbyde et direkte login til systemet, med en tilhørende vejledning.

 

Kontakt os venligst, for at få oplyst priser på systemet.

 

Facebook Del opslag på ....
Facebook Følg os på .....