Hey App Loyalty

Tag del i det fælles lokale App loyalitets program.
Vi har koblet os op med Scannet som samarbejdspartner på deres loyalitets program, Heyloyalty og udviklet vores Hey App Loyalty.

Tegner man som minimum en Handel lokalt + annonce bliver men automatisk en del af Hey App Loyalty.

Kontakt MinBYApp for mere info. Kontakt@MinBYApp.dk

 

Relevant Komunikation
Hey App loyalty er et unikt værktøj, der hjælper os med at kommunikere præcist og relevant til dine kunder.
Det indeholder alle tænkelige funktioner som fx oprettelse og håndtering af nyhedsbreve, segmentering af modtagere, statistik, osv. Et uundværligt værktøj i kampen for at skabe loyale lokale kunder.

Værktøjer
Med Hey App loyalty kan vi sende e-mails og SMSer. Vi kan bruge professionelle standardskabeloner eller arbejde med HTML, segmentere, ekspotere og importere modtagere, sende velkomst- og fødselsdagsmails og meget andet.
Og meget meget mere…….


Klare fordele
Med App loyalty kan vi kommunikere præcist og relevant til dine kunder via email og SMS på baggrund af deres adfærd. Dermed kan vi opretholde en værdifuld relation til dine kunder – også via automatiske mails.


Bag om Heyloyalty
Heyloyalty er udviklet for Scannet af Loyalitetsbureauet i Aarhus og baseret på mere end 10 års erfaring med online markedsføring. Bureauet er specialister i kundeklubber og håndterer webshops for mange større detailkæder i dag. Heyloyalty er gennemtestet og bliver løbende udviklet.