Cityforening

Som lokal Cityforening har i flere fordele ved at indgå et samarbejde med den lokale ByApp. Som forening er i automatisk med i den lokale ByApp med samme muligheder som alle andre foreninger, hvor i optages under link for byen, med integrering af opslag som i løbende kan få ændret efter behov, samtidig er der aktive link til evt. hjemmeside, facebook, samt der er mulighed for at få etableret en blog.

I og med, at i har det bedste kendskab til jeres medlemmer vil det alt andet lige være en god indgangsvinkel for os, at præsentere den lokale ByApp, sammen med, eller igennem Jer, men vi arbejder naturligvis efterfølgende, selv med opgaven med at lave opfølgning på evt. indlæggelse af butikker i det lokale handels opslag.

I får en aktiv samarbejdspartner, der arbejder målrettet for at sikre, forbedre og fastholde den lokale handel i byen, og som ikke mindst arbejder for at pleje og fastholde de lokale handlende i byen. For uden lokal handel ingen by. !

Vi ønsker ikke at blive opfattet som en konkurrent, men i stedet, som en aktiv samarbejdspartner, vi ved hvor presset de lokale cityforeninger kan være på mande timer.

Vi ønsker at tilbyde Jeres by en digital opdatering med en masse nye muligheder, via den nye ByApp, som kan dele og samle den lokale information og handel med alle i byen.

Vi hjælper med at dele alle jeres aktiviteter via den lokale ByApp og den nye nyheds platform og event kalender, hvor alle foreninger kan få mulighed for at lægge indlæg ind. ALLE kan til gå den nye ByApp, og er du ikke til App´s så bruger du bare www platformen, fra din pc/mac.

Vi kommer gerne til Jeres by, fordi vi har en interesse i det vi laver og fordi vi brænder for vores App projekt. På sigt er det naturligt, at vi også ønsker at kunne lave en forretning på det vi laver, og da udvikling ikke er gratis kan vi desværre ikke tilbyde alle vores service uden beregning.

Men vi kan tilbyde den del der vedrører handel til nogle uhørt lave opstarts priser, dette giver Jeres butikker og virksomheder en unik mulighed for at komme let igang, med reklamere til priser der er langt, langt billiger end hvad de normalt kender fra det trykte medie.

Vi har udviklet et lokal AppDeal system og et lokal App tilbudssystem, som begge uafhængig kan leveres som abonnement, hvor vi kan tilbyder alle medlemmer af Jeres forening en god rabat og af den resterende del tilbyder vi Jer 25% som optjent bonus.

Vi laver løbende integration med facebook, og via direkte notifikationer, med konkurrencer og information, for at prikke til de købelystende lokale borgere, der jo absolut ikke ønsker at gå glip af de fantastiske lokale tilbud.

Vi er hele tiden i løbende udvikling, med nye spændene produkter til at styrke den lokale handel.

 

Kontakt os for at modtage demolink.

Kontakt MinByApp her.