AppReklame / Tilbud !

Vores system til oprettelse af AppReklame er nu helt færdig, og vi begynder nu at tilbyde alle vores annoncører muligheden for at komme på det nye system, som køre et parløb med vores ByApp, så ledes at reklamer og tilbud vises både som web, og med direkte adgang fra vores lokale start side, alle reklamer og tilbud vises samtidig direkte i vores App.

En AppReklame kan løbe over længere tid.

Systemet et bygget så alle tilbudsgivere får bedst mulig eksponering og der vises i random tilfældig række følge, ved et hvert besøg, for at alle deal´s vises bedst muligt.

Vi kontakter løbende alle annoncører og informere om mulighederne for at sende reklame og tilbud ind til vores afdelinger, som så er behjælpelige med at lægge det ind i systemet, ønsker man selv at oprette reklamer og tilbud direkte kan vi tilbyde et direkte login til systemet, med en tilhørende vejledning.

 

Kontakt os venligst, for at få oplyst priser på systemet.

Facebook Del opslag på ....
Facebook Følg os på .....