Så fik Harlev sin HarlevApp

Hvad er HarlevApp ?

HarlevApp er GRATIS !

App´en er udviklet i et samarbejde mellem Harlev Framlev Grundejerforening, Harlev – Fællesråd og tredje part.

Den stilles til rådighed for lokalsamfundet for at digitalisere informationsflowet i byen – på tværs af borgere, foreninger, institutioner og erhvervslivet.

Tanken er at samle så meget information som muligt på et sted, således at kalenderopslag og nyheder fra foreninger, institutioner og erhvervsliv på en let og ukompliceret måde bliver tilgængelig for alle borgere i området

Denne løsning blev så HarlevAppen.

Vi opfordrer alle beboer i Harlev til at benytte den.

Appen skal ses som et supplement til de allerede eksisterende medier, så som f.eks. facebook “grupper” hvor mange foreninger har en gruppe. Denne app tjener formålet at formidle relevant information til brugeren, det er ikke et debatforum.

Der vil i appen også findes links til hjemmesider og facebook grupper, såfremt de er offentligt tilgængelige.

Et frit-valgs område med vores sponsorer og et frit-valgs område med mulighed for tilbud fra lokale virksomheder vil være en integreret del af appen.

Vi håber i vil tage godt imod HarlevAppen og bruge den hyppigt.

Facebook Del opslag på ....
Facebook Følg os på .....

2 tanker om “Så fik Harlev sin HarlevApp”

  1. I and my friends have already been examining the excellent hints found on your web blog and then suddenly came up with a terrible feeling I had not thanked the blog owner for those techniques. All the boys ended up for this reason happy to read through them and have in effect seriously been loving these things. Appreciate your genuinely quite thoughtful and for picking variety of excellent tips millions of individuals are really wanting to discover. My sincere apologies for not expressing gratitude to you sooner.

  2. Have you ever thought about writing an ebook or guest authoring on other blogs? I have a blog based on the same topics you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my viewers would appreciate your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an email.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.