So.Me..

SoMe……. tanker fra MinByApp

Er du en lokal virksomhed der primært lever af den lokale handel, så bør du overveje din lokale SoMe strategi.

Din lokale ByApp kan blive en rigtig god SoMe samarbejdspartner, det er vigtigt at sprede sig på så mange medier som muligt, men i særdeleshed medier der rammer lokalt, hvis din butik er lokal, kan facebook være et glimmerende værktøj til at skabe kontakt til dem der er på facebook, den er også glimmerende til at pleje trofaste kunder som måske er en del af din loyalitets gruppe som din virksomhed har på Facebook, men hvorfor får du kun 10-20 likes pr opslag, når du har over fler hundrede følgere eller medlemmer i gruppen, måske ser de dig ikke, fordi dit oplæg drukner i meget andet, eller facebook styre suverænt hvad vi ser via deres algoritmer. Men hvordan når du så ud til alle de andre nye lokale og måske trofaste kunder, der ikke er på facebook og ikke har set de dine fantastiske tilbud. ?

Ved at udvide din SoMe strategi til også at omfatte den lokale ByApp kommer du med i et fællesskab hvor fælles reklame og deal´s via synergieffekten, baner vejen for en øget synlighed og et øget salg og kan giver nye kunder. Du kan samtidig tilbyde dine trofaste kunder samme tilbud, blot ved at dele dem, på dine sider og i din loyalitets gruppe, så får du flere kundegrupper i samme SoMe strategi.

Din lokale ByApp kan ALLE se, og alle kan se det der bliver lagt ud, der er igen krav om registrering, godkendelse, algoritmer eller medlemskab, alt er tilgængeligt blot ved at have ByApp´en på telefonen, du har samtidig alt den lokale information samlet, lige fra fælles event kalender, nyheder, links og ikke mindst de gode lokale tilbud, som er nødvendige for at holde borgerne i byen og handle lokalt.

Det er lidt som i 90´ rene hvor det væltede ind med kuponhæfter hver måned, det er den samme strategi, med den fælles lokal reklame, vi løfter samlet til en fælles succes, skaber interesse for hinandens reklamer ved at annoncere samlet, hvis Torben´s reklame bliver set, så ser de også Lise´s reklame og Bo´s reklame, samtidig styrker vi den lokale handel i byen og opretholde en attraktiv by, både for dem der allerede er bosat og for nye tilflyttere.

Husk en god handels by smitter også af på huspriserne.

Vi påstår ikke at vi er eksperter, men vi syntes konceptet har mange gode muligheder, det er spændene, og vi lære nyt hver dag, og vi har masser af ideer, og tilpasser og opdatere vores ByApp løbende.

Så´ Hop med på vognen og få din noget af din lokale SoMe strategi på plads i dag.