Unikt lokalt annonce fællesskab !

Via den lokale ByApp kan din butik kommer med i et unikt lokalt annonce fællesskab hvor fælles reklame og deal´s via synergieffekt, baner vejen for en øget synlighed og et øget salg og samtid kan giver nye kunder.

Annonce fællesskabet er den samme strategi, som med den fælles lokal reklame, vi løfter samlet til en fælles succes, skaber interesse for hinandens reklamer ved at annoncere samlet, og lade vores annoncer og tilbud bliver set samlet, herved styrker vi den lokale handel i byen, og opretholde en attraktiv by, både for dem der allerede er bosat og for nye tilflyttere.

Kom med i Lokale Tilbud, AppReklame eller AppDeal.

Kontakt os og kom med i fællesskabet, det er lang billiger end du tror. !

Kontakt@MinByApp.dk

 

Facebook Del opslag på ....
Facebook Følg os på .....