Virksomhed og Håndværker

Som lokal Virksomhed eller Håndværker, kan du med stor fordel integrere med vores Handel Lokalt opslag, her i oprettes du med din egen mini hjemmeside, som frit kan tilrettes efter behov, vi har dygtige medarbejdere der hjælper dig igennem processen, og vi kan også lave et oplæg og fremsende dig, alt sammen inkl. i din pris.

Handel Lokalt er opsat med et fritekst søge område så dine kunder nemt kan søge efter dig, de har også mulighed for at finde dig i arkivet, under de aftalte grupperinger.

App Annoncestander

Annoncestanderen er vores bud på en lomme pylon, en lysstander der skifter i random interval mellem alle annoncer, så alle vises optimalt, standeren skifter med 3 sek. Interval, men man kan stoppe ved at holde og swipe fra side til side.

Den gode lokale Reklame

På ByApp´en er der etableret et nyt område hvor man kan få udgivet sit tilbud, har din virksomhed et godt tilbud i ønsker at dele med borgerne er ”Den gode lokale Reklame” et super godt alternativ til en dyr avis annonce.

Alle annoncer præsenteres i random, hvilket vil sige at de blandes med en tilfældighedsgenerator ved et hver besøg, for at alle skal vises så gunstig som muligt, uanset indlægstid.

Kontakt os og hør om vi har et godt kom i gang tilbud til din virksomhed.

Kontakt@minbyapp.dk

Fra tid til anden integrere vi med facebook lokalt, for at gøre opmærksom på nye tilbud, vi kørere også konkurrencer for at trække de købe lystende borgere til.

ByApp´en er udstyret med et notifikationscenter, det ønsker vi også at inddrage i vores forsøg på at prikke til borgerene i byen, ved at sende spec. meddelelser direkte ud på mobilen.

MinByApp findes naturligvis både til iPhone og Androide.