SoMe lokal strategi

SoMe……. tanker fra MinByApp

Er du en lokal virksomhed der primært lever af den lokale handel, så bør du overveje din lokale SoMe strategi.

Din lokale ByApp kan blive en rigtig god SoMe samarbejdspartner, det er vigtigt at sprede sig på så mange medier som muligt, men i særdeleshed medier der rammer lokalt, hvis din butik er lokal, Facebook er et glimmerende værktøj til at skabe kontakt til dem der er på Facebook, den er også glimmerende til at pleje trofaste kunder som måske er en del af din loyalitets gruppe som din virksomhed har på Facebook, men hvorfor får du kun 10-20 likes pr opslag, når du har fler hundrede følgere eller medlemmer i gruppen, måske ser de dig ikke, fordi dit oplæg drukner i meget andet. Hvordan når du ud til alle de andre nye lokale og måske trofaste kunder, der ikke er på Facebook og hvordan ser de dine fantastiske tilbud. ?

Ved at udvide din SoMe strategi til også at omfatte den lokale ByApp kommer du med i et fællesskab hvor fælles reklame og deal´s baner vejen for en øget synlighed og et øget salg og giver nye kunder. Du kan samtidig tilbyde dine trofaste kunder samme tilbud, blot ved at dele dem, på dine sider og i din loyalitets gruppe, så får du flere kundegrupper i samme SoMe strategi.

Læs mere af vores SoMe tanker her………

Facebook Del opslag på ....
Facebook Følg os på .....